MTB-skolan i Bicycling

2015-01-11

Vi är fantastiskt glada över ett nytt samarbete med tidningen Bicycling som kommer pågå under hela 2015. MTB-skolan är en artikelserie med en himla massa bra MTB-tekniktips som vi fått äran att bidra med. Varje nummer under året kommer innehålla nya praktiska tekniktips. 

Lida Loop och Triple Relay

2014-04-21

Vi fortsätter vår lyckade samarbete med Lida Loop. Förra året deltog vi med tre lag i Lida Loops stafettklass, Triple Relay, mixade med ledare och deltagare. Trots fjolårets rekordåliga väder hade vi det fantastiskt roligt och vi kommer ställa upp i år igen, förhoppningsvis med ännu fler lag. Kom och cykla med oss eller bara häng med oss och snacka cyklar i Cyklotekets tält på TC!

LidaLoop

Snart öppnar anmälan till vårens teknikkurs

2014-03-02

Nu har vi lagt upp kursplanen för vårens teknikkurs och vi kommer att börja ta emot anmälningar torsdagen den 10e april kl 10.00.

Nu laddar vi inför 2014

2014-01-14

Cykelsäsongen känns avlägsen, men planer smids och vi har nu spikat preliminära datum för årets kurser och events.

Föreläsningar om träning, kost och motivation!

2013-08-15

Vi kan mycket stolta berätta att vi i september månad har bjudit in Hanneke Boon som är expert på hur man ska träna och vad man ska stoppa i sig för att må gott och prestera på topp. Hon ska hålla 3 inspirerande och motiverande föreläsningar om just detta, så kom och låt dig peppas! =) Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Sida 1 av 10

Samarbeten