Cykloteket

Det du söker skall du finna. I någon av Cyklotekets tre butiker i Stockholm. Ger även ut varje cykelnörds bibel, Cyklopedin. Vår nya samarbetspartner vilket får oss att känna oss lite extra bra. Och stolta.

 

Pearl Izumi

Pearl Izumi erbjuder funktionskläder och accessoarer för cykling, löpning och triathlon. Vi är mycket glada över att samarbeta med detta anrika företag som funnits i över 50 år.

logo pi

 

X-Kross by SZIOLS

SZIOLS's X-Kross är ett sportglasögonsystem av toppklass som används av grymma idrottare inom allt från cykling och löpning till golf och segling. De immar inte, de går att variera och de är bekväma så vi är mycket stolta över detta samarbete. Läs mer på deras hemsida eller kika in hos någon av deras återförsäljare; Haglöfs Brand Store, Cycle Corner och Cykelhuset i Upplands Väsby. Vi har även ett gäng provglasögon för er som vill klämma och känna på produkterna.

logo xkross

Lida Loop

Efter kursen kommer du ju att vilja pröva dina nya färdigheter! Ett bra tillfälle för det är Lida Loop, en tävling som ligger oss varmt om hjärtat. Starten går vid foten av slalombacken (här kommer du att vara väldigt nöjd över att du genomled delmomentet uppförsteknik) därefter är resten av banan en skön mix av snabba flowiga stigar och tekniska partier. Våra kursdeltagare erbjuds rabatterad startavgift och du väljer om du vill köra 1, 2 eller 3 loopar.

JBP

logo jbpLeder för alla, från nybörjare till de som är genetiskt befriade från spärrar. Efterhänget på after-biken håller samma höga klass, helt prestigelöst, bara galet trevligt.

InspireUs

logo inspireus 120InspireUs.se är en sida som startades av tre tjejer i syfte att samla, inspirera och peppa andra tjejer som utövar olika typer av livsstilssporter. Precis som oss vill de få tjejer att ta för sig och våga ta plats i en annars ganska grabbig värld. Sidan är en portal där alla kan lämna ett bidrag genom deras blogg. Kolla in den, bli inspirerad och inspirera! =)

Lina Skoglund

För att få lite stjärnglans på kursen bjöd vi in Lina Skoglund som gästinstruktör att hålla i utförscyklingen. Lina är utan tvekan en av landets bästa dh-tjejer genom tiderna och har en gedigen samling vinster, svenska som internationella. Hon dominerar ofta på tävlingar och är en vass cyklist i all sorts terräng, en mer kompetent lärare i hur man bemästrar sin utförsteknik får man leta efter.

MTB-kursen

Sannolikheten för att vår kurs någonsin skulle uppstå, utan Jonas och resten av gängets samlade visdom efter att ha lärt göteborgare cykla MTB i en fasligt massa år, hade varit rätt liten.

Happymtb

Det som inte finns att läsa om cykling på det här forumet är inte värt att veta.

Nyheter

MTB-skolan i Bicycling

2015-01-11

Vi är fantastiskt glada över ett nytt samarbete med tidningen Bicycling som kommer pågå under hela 2015. MTB-skolan är en artikelserie med en himla massa bra MTB-tekniktips som vi fått äran att bidra med. Varje nummer under året kommer innehålla nya praktiska tekniktips.