Pris & Anmälan

Pris: 2400 kr (inkl. moms)

Kursansvarig: Alexandra Löfvander

Max deltagarantal: 14

!! Till skillnad från nybörjarkursen kräver teknikkursen att du har cyklat lite MTB innan och känner dig något sånär bekväm i skogen. Kika även på kursplanen, vi ser gärna att du kan vara med på så många tillfällen som möjligt.

Anmälan

2016 års teknikkurs är tyvärr fullbokad, men det går bra att anmäla ditt intresse för att få en reservplats. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss om en plats blir ledig.

Du anmäler dig genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter och lite kort om dina förväntningar och tidigare erfarenhet av cykling.

Anmäl dig via vårt formulär här

Regler för anmälan

Anmälan är bindande först då du fått en bekräftelse via mail med betalningsinformation och kursavgiften betalats in. Avgiften ska vara betald inom 7 dagar från att du fått bekräftelsen. Om du missar att betala in kursavgiften på utsatt tid riskerar du att förlora din plats. Skulle betalningen komma in för sent får du alltså delta i mån av plats. Avgiften återbetalas endast mot uppvisande av sjukintyg.

Avbokning av kursplats

Anmälan är bindande vid betald kursavgift. Undantaget avanmälan på grund av sjukdom eller skada. Hela eller delar av kursavgiften återbetalas beroende på om du påbörjat kursen, vid uppvisande av läkarintyg. Om du har betalat kursavgiften och inte har möjlighet att delta av andra anledningar kan du överlåta din plats på någon annan. 

Inställd kurs

Om flera ledare är sjuka eller av annan anledning inte kan närvara under kursen förbehåller vi oss rätten att ställa in enstaka kurstillfällen, detta kommer isåfall att kompenseras vid annat datum. Vid för lågt deltagande kan kursen komma att ställas in, detta meddelas på hemsidan och via mail till de som redan hunnit anmäla sig, innan planerad kursstart, och hela kursavgiften återbetalas.

Anmäl dig här

Nyheter

MTB-skolan i Bicycling

2015-01-11

Vi är fantastiskt glada över ett nytt samarbete med tidningen Bicycling som kommer pågå under hela 2015. MTB-skolan är en artikelserie med en himla massa bra MTB-tekniktips som vi fått äran att bidra med. Varje nummer under året kommer innehålla nya praktiska tekniktips. 

Samarbeten